Blog Dergisi 1 Yaşında

Gönderen Yasin 9 Ağustos 2010 Pazartesi

Merhaba,
Ağustos 2009’da Türkiye’nin yazmaktan çizmekten sıkılmayan blog yazarları olarak bir araya geldik ve can çekişen dergicilik sektörüne adımımızı attık. Ve aradan tam bir yıl geçti… Biri “Blog Ödülleri Özel Sayısı” olmak üzere tam 12 sayı yayımladık. Mizanpajından, içeriğine kadar özgün, kaliteli ve başarılı bir dergi olarak okurlarımıza bu hizmeti ücretsiz bir şekilde online olarak sunmaktadır.
Blog Dergisi'nin 1. sayısına buradan ulaşabilirsiniz... İçerik hakkında ayrıntılı bilgiye ise buradan ulaşabilirsiniz.

Peki, bu bir yıllık süreçte neler yaptık, gelecekte neler yapmayı planlıyoruz kısaca bahsetmek istiyorum. Derginin ilk sayısı ile son sayısına göz attığınızda hemen dergi içeriğinin zenginleştiğini ve sayfa tasarımının ilk sayılara oranla iyileştiğini fark edeceksiniz. “Blog Dergisi” ismi ile yayınlanan dergimizin, ekibimizde yer alan blog yazarları sayesinde Türkiye’de gelişmekte olan blog yayıncılığına ve online yayıncılığa önemli bir katkı sağladığını düşünüyoruz.


Dergimiz, konusu online yayıncılık olan TRT radyonun programlarından MarketFront’un konuğu oldu. Marketing Türkiye dergisinde BloglarFora isimli haberimiz yayınlandı. Blog Ödülleri 2010’da destek verenler bölümünde yerimizi aldık… Bundan sonra da Blog Dergisi olarak sosyal yardım projelerinde yer almak istiyoruz. Ayrıca ekibimizle bazı projeler için fikir yürütüp gerçekleştirme kararı aldık. Bu projelerimizden biri Altın Yumurtalı Bloglar. Önümüzdeki sayılarda bu projeden ve diğer projelerden sizleri haberdar edeceğiz, sizlerin de desteğinizi isteyeceğiz. 13. sayımızla birlikte ilgi ile takip edilen blog yazarlarını “Misafir Blogger” dergide ağırlayacağız. Yine her sayıda olduğu gibi röportaj konuklarımız olacak, onlara hem sosyal medya hem de blog dünyası hakkında merak edilen soruları yönlendireceğiz…

Sadece blog yazarlarının dergisi olmadık, dergide bulunan farklı kategorilerden yazılarla ilgi alanları farklı birçok okuru aynı dergide buluşturmayı başardık. Blog Dergisi ekibi olarak bu işi ne kadar büyük bir sevgi ile yaptığımızı anlatamam. Her sayıda tarafımıza iletilen olumlu geri dönüşler yoğun tempomuzdan dolayı yaşadığımız yorgunluğu unutturmaya yetiyor. Yazmaya gönül vermiş, özgün, kaliteli ve ortak bir ürün çıkarma gayesinde olan maddi hiçbir çıkar gözetmeyen yazarlarına Blog Dergisi’nin oluşmasındaki tüm süreçte görev alan herkese ve siz değerli okurlarımıza teşekkürü bir borç bilirim.

Blog Dergisi’ni keyifle okumanız dileğiyle...

Bu arada bloguma uzun süredir vakit ayıramıyorum. Bunu telafi etmek için yeni planlarım var, umarım gerçekleştiririm.

Sağlıcaklar kalın...
Yasin YÜKSEL

Yazıyı İmle
Digg Technorati Stumble This Twitthis Del.icio.us Furl Reddit

4 yorum

  1. ANNEMİNELİ Dedi ki,

    Nice yaşlara..sevgilerrrrr....

    9 Ağustos 2010 17:53

     
  2. Mustafa Türkan Dedi ki,

    Birinci yaşımız vatana millete hayırlı uğurlu olsun :)))

    9 Ağustos 2010 18:41

     
  3. Lee Dedi ki,

    1 yıl oldu.
    Kutlu olsun.
    Hep ilerleyelim.
    Daha iyiye, daha güzele.. :)

    11 Ağustos 2010 01:12

     
  4. Adsız Dedi ki,

    kardeş siten şahane olmuş. blogspot tan olsa da sanki paralı hosting kullanıyormuş gibi döşemişsin helal olsun :)

    13 Ağustos 2010 00:56

     

Yorum Gönder

Son Yazılar

Son Yorumlar

Translate

İzleyiciler