Yukarı Bak - Uzak İhtimal

Gönderen Yasin 11 Ekim 2009 Pazar



Bu hafta iki filmin öngösterimine katıldım. Biri Uzak İhtimal, diğeri Yukarı Bak. İki film de görülmeye değer... Özellikle Up animasyon severlerin gönlünü fathedecek.

Yukarı Bak, Disney Pixar'ın beklenen animasyon filmi. Hayranlıkla izleyeceğiniz çok eğlenceli bir yapım, ailece çocuk çoluk gidin vallahi :))  Yaşlı Carl Fredricksen'ın hayallerini gerçekleştirmek için yola çıktığı Cennet Şelaleri (yanlış hatırlamıyorsam) macerasında ona 8 yaşındaki doğa kaşifi Russell, köpek Dug ve dev kuş Kevim eşlik edecek. Rengarenk balonlara uçan bir ev... Film 16 Ekim'de vizyona girecek. Filmde üzüldüğüm tek nokta öngösterimin 3 boyutlu yapılmamış olmasıydı. 3D ile daha fazla memnun olacağınıza eminim.
Up 2009 Fragman 







Uzak İhtimal ise tamamen dramatik bir film. Dram ağırlıklı olmasına rağmen izlerken yer yer yüzünüzde tebessüm olacak. Burnu havada bir film kesinlikle değil. Galata'da yolları kesişen 3 farklı insanı anlatıyor. Müezzin Musa, Musa'nın gönül koyduğu rahibe olmak isteyen Clara ve sahaf Yakup... Yer yer sıkılabilirsiniz çünkü konuşmalar en aza indirgenmiş fakat çok yalın ve sessiz bir film olması sizi daha fazla içine sokacak hikayenin. Finali ise kesinlikle alıştığımız Türk filmleri gibi bitmiyor, hatta bitti mi diye de düşünebiliyorsunuz finalde. Görülmeye değer iki film...
 Uzak İhtimal Fragman: 


Yazıyı İmle
Digg Technorati Stumble This Twitthis Del.icio.us Furl Reddit

5 yorum

  1. Serapbenbuyrun Dedi ki,

    Uzak ihtimal filmini ben de çok merak ediyorum. Zaten afişinden belli ne kadar dingin bir eser olduğu. Üst üste bir kaç çalkantılı film birden izledim bu ara. Bu film ilaç olacak, dengeleyecek galiba :)

    11 Ekim 2009 15:42

     
  2. BilgiBankan Dedi ki,

    Güzel filmlere benziyorlar ;)

    11 Ekim 2009 21:38

     
  3. mit Dedi ki,

    Bense Up! filmini daha çok merak ediyorum :) Gelse de gitsek...

    12 Ekim 2009 10:30

     
  4. Adsız Dedi ki,

    uzak ihtima lgüzel film.böyle filmlere az rastlanır, ben sinemaya giden biris değilim ama böyle bir alışkanlığı olanlara tavsiye ederim. Ayrıca oyuncular amatörmüş bildiğim kadarıyla.

    8 Kasım 2009 16:37

     
  5. Yasin Dedi ki,

    Başroldeki kadın oyuncu oldukça profesyonel ama diğer oyuncular amatör olabilir ilk kez görüyorum doğruyu söylemek gerekirse...

    9 Kasım 2009 20:29

     

Yorum Gönder

Son Yazılar

Son Yorumlar

Translate

İzleyiciler