Blog Dergisi'nin 1. Sayısını Buradan Oku - İndir

Gönderen Yasin 7 Ağustos 2009 Cuma


Takip edenler biliyordur Blog Dergisi sitesi dergi çıktıktan bir gün sonra maalasef bir kaç sorun yüzünden açılamaz duruma geldi. Problemleri çözmeye çalışıyorum. Dergiyi, Tam Bir Blog üzerinden de keyifle okuyabilirsiniz. Dergi ve site hakkındaki gelişmeleri blogumdan takip edebilirsiniz...


Derginin daha güncel halini de en kısa zamanda ekleyeceğim.
DERGİYİ İNDİR: LİNK
DERGİYİ OKU:




Yazıyı İmle
Digg Technorati Stumble This Twitthis Del.icio.us Furl Reddit

14 yorum

  1. Yasin Dedi ki,

    site açılmıyor şu anda bazı problemlerden dolayı çözmeye çalışıyorum. Link: "blogdergisi.com" ama açılmıyor indirme linkini de hemen ekliyorum...

    7 Ağustos 2009 19:52

     
  2. Mmmek Dedi ki,

    yaf karbonizmadan çalmışsın fikri bide yazıyosun utanmıyımusun ?

    7 Ağustos 2009 19:56

     
  3. Yasin Dedi ki,

    kimseden fikir çalmadık...
    Neden bir çok bilgisayar firması var, ya da neden her gün başka bir albüm çıkartılıyor, sinemalife, pdfdergi gibi dergiler nereden çalınmış bana bunların cevabını verir misiniz? Yoksa mavi nülten de mi çalıntı? (Mavi bültene hiç bir lafım yoki başarılı bir iş çaıkarılıyor)

    Türkiye'nin ilk blog dergisiyiz. karbonizmayı ise dergi fikri ortaya atıldıktan sonra bazı kişilerin çalıntı suçlamaları sonucudunda tanıştım. Bir kere kulvarımız farklı, aynı olsa bile biz kimsenin önünü kapamıyoruz. İsteyen istediği yorumu yapsın, kaliteli bir iş yaptığımıza inanıyorum bu gibi yorumlar bizim önümüzü kesmeyecektir. İncelemeden, gereksiz yorumlarda bulunmanız çok ayıp. Daaha ne olduğunu bilmeden bu dergiye emek verenleri, fikir sahibini karalamak çok ayıp...

    7 Ağustos 2009 20:09

     
  4. 4hmt Dedi ki,

    Çok beğendim gerçekten harika bir proje olmuş.Kimseye aldırmayın 3-4 sayı sonrası takip edenler çoğalacaktır.


    İyi günler dilerim...

    7 Ağustos 2009 23:16

     
  5. bizidegor Dedi ki,

    Ben bu fikir çalma işini pek anlamıyorum. Yasalar var. Fikirlerini ve emeklerını koruma altına alıp haklarını savunsunlar. Rekabet denen bir kavram var. Ürün aynı olsa bile üretim yerlerı farklı olmalı. Ancak slogan ve isimlerı alınırsa soylenmeleri lazım. Aynı ürünü farklı firmalar üretir, tüketici tercihini yapar. Bu zihniyet bizlerde var 'ben yaptım, başkası yapmasın' Örneğin piyasada onlarca internet tarayıcı var. Biz de istediğimizi tercıh ediyoruz veya bakın yeni işletim sistemleri çıkıyor ortaya. Yani bu durumda ilk işletim sistemini yapan bu benım fıkrım çaldınız mı diyecek. Dese bile biz kullanıcılar kendi menfaatlerımıze bakarız. Rekabet gereği önümüze en iyisini getirmelerınden keyıf duyarız. Kısacası 'Meydan Boş Kalmamalı!'
    Durmak yok Yola Devam!

    8 Ağustos 2009 00:34

     
  6. Adsız Dedi ki,

    Ne güzel bir okuyucu düşüncelerini özgürce sunuyor!Teşekkür kendisine, ne yazık ki bahsettiği dergi mavibülten’i ve Blogdergisi’ni karşılaştırıp tekrar yorum yapmasını öneriyorum. Karbonizma’nın yayınladığı dergiyi takip eden ve içeriklerine oldukça hakim birisi olarak söylüyorum, Blogdergisi ile kıyaslanması kadar tuhaf bir şey yok, evet sonuçta her ikisi de online dergi ama kulvarlarımız farklı,kaldı ki sen yeni çıkan bir magazin dergisi için, yorum sayfasına yazık yazık aydınlık dergisinden calmışsın fikri utanmıyormusun mu diyeceksin?

    8 Ağustos 2009 01:13

     
  7. Serdar Kuzucu Dedi ki,

    Kötü yorumların sadece dergiyi geliştirmek amacıyla yapılanlarına aldırmalısınız. Birileri piyasaya yeni bir şeyler kattığı zaman destekleyenler de olacaktır mutlaka köstekleyenler de. Bu dergi konusunda her zaman arkanızda olmakla beraber bloggerdestek'de de derginiz hakkında bir yazı yazacağım bir gün içerisinde :) Yolunuz açık olsun. Takipçinizim ;)

    8 Ağustos 2009 23:16

     
  8. Ahmet Burak Bal Dedi ki,

    Gerçekten bayıldım dergiye. İçerik ve tasarım olarak harkulade bir giriş olmuş bu ilk sayı. Röportajlar, blog küre ile ilgili yazılar, sinema sayfaları... Geniş bir yelpazeyi bu kadar başarılı bir şekilde ele almak herkesin harcı değil. Böyle bir dergiyi bizlere sunduğunuz için teşekkür ve tebrik ediyorum.

    Yukarıda bir arkadaş Mavi Bülten'den almışsınız gibi bir şey söylemiş. Derginin Mavi Bülten ile alakası yok. Evet, her ikiside blog küre'den beslenen blog küre ile ayakta kalan dergiler fakat içeriklerine bakılırsa hiç de çalıntı/alıntı bir durum yok ortada. Ben gönülden destekliyorum Blog Dergisini. İnşallah pek çok sayı çıkartırsınız.

    Sizlere çekemeyerek, hazmedemeyerek sözlü saldırılarda bulunanlar çok olacaktır. Aldırmadan yola devam etmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Tecrübeyle sabittir.

    2. Sayıyı 8 gözle bekliyorum, iyi çalışmalar.

    9 Ağustos 2009 17:25

     
  9. Yasin Dedi ki,

    Yaptığınız yorum için teşekkür ederiz. Bir derginin ne kadar zor çıkarıldığını, ne kadar emek harcandığını işin içine girince anlıyor insan.
    Ben de mavi bülten'le bu fikirden sonra tanıştım ve o günden beri takipçisiyim. İki dergide umarım kendi alanlarında başarıyı yakalayacak iki dergi olacaktır.
    Herkese çok teşekkür ederim...

    9 Ağustos 2009 23:01

     
  10. Adsız Dedi ki,

    Böyle yorumları okumak Blog Dergisi'nin yazarlarından birisi olarak beni çok mutlu etti, özellikle Mavi Bülten ile ilgili durum konusunda yorumlarını esirgemeyerek, kafası karışmış olan arkadaşların alıntı/çalıntı çelişkisine de açıklık getirdiği ve desteklerini esirgemediği için Ahmet Burak Bal'a teşekkür ederim. Her iki dergi içinde başarılar diliyorum.

    10 Ağustos 2009 00:35

     
  11. yunus emre Dedi ki,

    elinize sağlık gerçekten muhteşem olmuş

    12 Ağustos 2009 15:46

     
  12. efraim yagarkar Dedi ki,

    gerçekten müthiş bir çalışmaa.. emeğinizin karşılığı boşa çıkmayaacaktırr

    13 Ağustos 2009 00:13

     
  13. TeknoMobi Dedi ki,

    Hem Mavi Bülten hemde Blog Dergisi'inde elimden geldiğince yazılar yazmaya çalışıyorum.

    Ahmet Burak Bal'in dediği gibi köstek olmaya çalışan kişiler çıkacaktır. Ama dert etmeyip yayına devam etmelisin...

    15 Ağustos 2009 13:58

     
  14. Adsız Dedi ki,

    Tahminimden başarılı buldum. Gerçekten dikkate şayan bir dergi olmuş. Çok emek harcanmış.
    Blog dergisi olarak ilksiniz. Başarılı olacağınızı hatta taklitlerinizin çıkacağını düşünüyorum. İnşallah en kısa zamanda meyvesini görürsünüz.

    15 Ağustos 2009 20:14

     

Yorum Gönder

Son Yazılar

Son Yorumlar

Translate

İzleyiciler