Twitter Oyunları Eğlenceye Twittlen

Gönderen Yasin 14 Temmuz 2009 Salı


Sosyal ağ sitelerinden Twitter internetin vazgeçilmezlerinden oldu. Kısa sürede bir çok internet kullanıcısını kendine bağladı, beni de. Böyle olunca da bir çok twitter uygulaması ortaya çıktı.
Twitter kullanıcıların severek oynacağı online oyunlar:

1. Snods: Snodlarla özel ajan olmaya hazırlanın. Öncelikle snods sitesine giriş yapıp twitter kullanıcı adıve parolamızı giriyoruz daha sonra uygulamaya izin verdirdikten sonra snodsun özel sayfasına gidiyorsunuz. Burada sizi ajan kimliğiniz ve hoşgeldiniz yazısı ile karşılanacaksınız. Bu sayfada skip to end tuşuna basarak artık oyun sayfanıza giriş yapabilirsiniz. Oyunda missions kategorisi altında görevlerinizi göreceksiniz. Görevlerinizden biri de twitter kullanıcılarını yakalamak. Görevlerinizin sonunda sanal para kazanabiliryorsunuz.





2.TweeFight:
Kullanıcı isimlerini girerek savaşmaya başlıyorsunuz ve tweefight iki kullanıcı arasında kazananı belirliyor. Program algoritması ise twetterı kullanma oranını, izleyici sayısını,izalayan sayısını, tweetleme sayısı gibi faktörlerden oluşuyor. Yani tweefightda başarılı olabilmek için twitterı daha fazla kullanmanız gerekmektedir.



3.140 Mafia:
Twitter oyunlarının bir diğeri 140 Mafia, bir RPG oyunudur. Eğlenceli bir mafya oyununda yerinizi alın. Arkadaşlarınızı da davet hem kalabalık bir aile oluşturabilir hem de güzel puanlar toplayabilirsiniz.

Yazıyı İmle
Digg Technorati Stumble This Twitthis Del.icio.us Furl Reddit

1 Yorum

  1. Adsız Dedi ki,

    twitter seni haranım

    15 Şubat 2010 11:58

     

Yorum Gönder

Son Yazılar

Son Yorumlar

Translate

İzleyiciler