Blogunuz İçin Yararlı Eklentiler - 1. Seri

Gönderen Yasin 14 Haziran 2009 Pazar

Bunları yayınlamazsam olmazdı. Bugün bildirgeç'te gördüğüm bu listeyi sizlerle paylaşıyorum tamamen kendi yorumlarımla.
Blogunuzda kullanabileceğiniz 16 eklenti. Bu widgetlar sayesinde bloglarınızı daha profesyonel ve kullanışlı hale getirebilirsiniz. Liste uzun hemen başlayalım....

1.Blipback :Blogunuza video mesajları bırakabileceğiniz mükemmel bir eklenti. Bu eklenti sayesinde artık isteyen herkes blogunda yorumlarını vdeo ile bırakabilecek.


2.Blogupp : Bu eklenti blogunuzun reklamına yardımcı olur ve blogunuza doğru ziyaretçilerin gelmesini sağlar. Aynı zman ücretsiz bir blog dizini vardır. Üyelik istememektedir.
3.Clearspring: İçeriğiniz Her Yerde.... Blogunuzun içeriğini sosyal ağ sitelerine taşımanın en hızlı yolu.Bu eklentiyle yazılarınız binlerce kişiye ulaşabilecek.
 4.Eurekster swicki: Blogunuza özel arama motoru oluşturma zamanı geldi diye mi düşünüyorsunuz. O zaman bu eklenti tam size göre.Build new swicki butonuna basarark kendinize sitenize özel  arama motoru oluşturmaya başlayabilirsiniz. Eklentiyle birlikte istediğiniz etiketler de listelenmektedir.

Listenin devamını daha sonra inceleyeceğim... Eklentilerin keyfini çıkarın:))

Yazıyı İmle
Digg Technorati Stumble This Twitthis Del.icio.us Furl Reddit

5 yorum

  1. mcakir Dedi ki,

    konuyla ilgisi yok (özür), yorumu okuduktan sonra mailime cevap atabilirseniz ve yayınlamazsanız sevnrm ...
    Birşey sormak istiyorum;
    Diyelim ki temanın ana sayfasında konularda sadece resim gösterilmesini istiyoruz bunu nasıl halledebilriiz.. leq0las@hotmail.com' a cevap yazabilir, ya da bu konu hakkında yazı yayınlayabilirseniz sevinirm.. teşekkürler..

    14 Haziran 2009 02:28

     
  2. Rastmekanı Dedi ki,

    Teşekkürler :)

    14 Haziran 2009 05:54

     
  3. teşekkkür ederim, sayende yeni şeyler öğreniyorum.

    14 Haziran 2009 10:10

     
  4. nrhnmrl Dedi ki,

    Hepsi çok güzel yararlı paylaşımlarınız için çok teşekkürler.Ben bir konu hakkında yardım rica edicem kime sorup yardım alacağım derken siz geldiniz aklıma kendi çektiğim bir video var bloğuma video ekle kısmına girp eklediğim zaman bir sorun olduğunu ve blog nosu birde video numarası gibi birşey verdi bunları ekleyin dedi ama hiçbir şey anlamadım nereye ekleyeceğin nereden ekleyeceğim yardım kısmı ingilizce translate çevirttim ama yine sonuca ulaşamadım umarım derdimi anlatabilmişimdir eğer yardım edebilirseniz gerçekten çok sevineceğim.Şimdiden çok teşekkür ederim.

    14 Haziran 2009 16:21

     
  5. Yasin Dedi ki,

    @mcakir
    nasıl yapılacağı hakkında bir fikrim yok. Sanırım galeri teması gibi bir şey istiyorsun. wordpresstoblogger adresine googledan girersen bu aradığın özelliğe benzer temalar göreceksin.
    @KONHAF,@minik kuzucukkk yasmin suuu
    rica ederim:))
    @nrhnmrl
    aslına bakarsan ben hiç video yüklemedim bloggera:D ama bununla ilgili bir yazı yazabilirim...

    14 Haziran 2009 17:31

     

Yorum Gönder

Son Yazılar

Son Yorumlar

Translate

İzleyiciler