BLOGGER ARANIYOR!

Gönderen Yasin 27 Haziran 2009 Cumartesi

Garanti Emeklilik yepyeni bir kampanyaya imza attı. Bu da bloggerları çok sevinderecek fakat beni üzdü diyebilirim. Çünkü yarışmacı olabilmek için hobi blogu oluşturmak gerekiyor. Eğer siz de klavyenize güveniyorsanız ve en güzel "Hobi Blogu"nu ben hazırlarım diyorsanız, hemen harekete geçin!

"Bir "Hobi Blogu" oluşturmak için ne yazmalıyım diye endişe etmeyin! Bu yarışma sizi mutlu eden üretken bir hobiyle ilgili tüm içeriğe ve bizlerle paylaşmak istediğiniz mutluluğa sonuna kadar açık bir yarışma. Yazılarınızın, sahip olduğunuz veya hayalinizdeki bir hobiyle ilgili paylaşmak istediklerinizi anlatması yeter.

Blogunuzu oluştururken, yazınızın içeriğiyle birlikte, ekleyeceğiniz fotoğraflar, kullanacağınız renkler ve blogunuzu daha güzel ve ilgi çekici hale getirecek her türlü detayın, sizi birinciliğe daha çok yaklaştıracağını unutmayın...

19 Haziran - 31 Temmuz tarihleri arasında hobimlemutluyum.com'da hobi blogunu oluştur, beğendiğin bloglara oy ver, sürpriz hediyeleri kaçırma!"

Hobimle mutluyum sitesinden bilgiler alınmıştır. Yarışmaya katılmak için de hobimle mutluyum/garanti emeklilik sitesine girerek yarışmacı olabilirsiniz. İsterseniz yarışmaya katılan bloglara da oy verme hakkınız var.

Yarışmanın katılım koşulları ise;

*Sadece, "hobi" konulu bloglar yarışma dahilinde değerlendirilecektir.

*19 Haziran - 31 Temmuz tarihleri arasında, hobimlemutluyum.com'da "Aradığımız Blogger Siz misiniz" sorusuna "Evet" yanıtı verilerek oluşturulan yazılar değerlendirmeye alınacaktır.

*Katılımcılar en fazla 3 yazı ile yarışmaya katılabilirler.

*Garanti Emeklilik Hobi Kulüpleri katılım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

*Kazanan talihliler tatil ödülünü Ekim 2009 tarihine kadar kullanma hakkına sahiptir.

*Yarışma sonuçları 10 Ağustos tarihinde hobimlemutluyum.com'da açıklanacaktır.


Yazıyı İmle
Digg Technorati Stumble This Twitthis Del.icio.us Furl Reddit

3 yorum

  1. Ufuk Dedi ki,

    Güzel bir etkinlik ama ben de katılamayacağım...

    28 Haziran 2009 09:38

     
  2. mit Dedi ki,

    Sadece hobi olması biraz saçma olmuş. Katılanlara başarılar...

    28 Haziran 2009 22:00

     
  3. Fikrin Ne? Dedi ki,

    uzun zamndır google reklamlarında cıkıyordu merak etıp tıklamak aklıma gelmemıstı ozzzyyy ıyı oldu aydınlatıınn kardesım

    1 Temmuz 2009 21:33

     

Yorum Gönder

Son Yazılar

Son Yorumlar

Translate

İzleyiciler