Vazgeçemediğim Yazılımlar - Mim Zamazingosu

Gönderen Yasin 8 Mayıs 2009 Cuma

Vazgeçemediğim yazılımlar ile ilgili bir mim geldi Melih Güney'den. Gönderdiği mim için ona teşekkür ediyorum. Bu mimde kullanmaktan büyük keyif aldığım programları sizinle paylaşacağım. Melih Güney'in yazdığı programlar pek de benim yazacağım yazılımlardan farklı değil.vazgeçemediğim programlar
Başlayalım:

1. Windows Live Messenger: Bilgisayarımın olmazsa olmazı... Eee sevmeyen yoktur herhalde:)) Pc'min baştacı:D

2.Mozilla Firefox: Mozillayı bloglamaya başlamadan önce hiç sevmiyordum. IE vardı ve benim tüm isteklerime cevap verebiliyordu. Ta ki blog yazmaya başlayana kadar. O zaman anladım ki Firefox 3, bugüne kadar olduğundan daha hızlı, daha güvenli ve daha akıllı:)) Daha ne olsun? Mozilla 1 numara tarayacı -(Google Chrome'u da çok sevdim....)

3.µTorrent: Torrent programlarının en iyisi bence. Hem çok az yer kaplıyor, hem de sorunsuz çalışıyor.

4.Photoshop Cs4: Photoshop'u anlatmaya gerek yok. Mükemmel bir program ama kullanmasını bilene:)) Ben çok az kullanıyorum çünkü photoshopta çok iyi olduğumu söyleyemem. O yüzden ben sıradaki programla daha fazla ilgiliyim..

5. Corel PaintShopPro: Photoshop daha profesyonel olunca, ben de biraz daha basite kaçtım. Ben artık PaintShopPro kullanıyorum. Photoshop'un da büyük bir rakibi zaten.
Severek kullandığım yazılımlardan bir tanesi.

6.Kaspersky Internet Security: Kaspersky en güvendiğim ve popülerliği yüksek bir antivirüs. Şu anda hiç bir antivirüs programıyla kıyaslayamam. "Kaspersky Internet Security 2009 – Tümleşik güvenlik çözümü sayesinde siz ve aileniz için sorunsuz bilgisayar ortamı sağlar. Güvenli Internet kullanımınız için gerekli tüm donanıma sahiptir. Bilgisayarınızı korumak için herhangi başka bir uygulama yüklemenize gerek yoktur."

7.Gom Player-VLC player: İki oynatıcı da benim vazgeçilmezlerim arasında. İkisi de ücretsiz ve format konusunda pek sıkıntı yaşamıyorum...

8.Google Earth: Anasayfamız Google'ın en güzel uygulamarından biri Google Earth. Dünyayı onunla geziyorum daha ne olsun:)

Daha bir çok yazılım var ama belli başlı olanları yazdım. Bu mimi fikrin ne ve hakan-can'a paslıyorum...

Yazıyı İmle
Digg Technorati Stumble This Twitthis Del.icio.us Furl Reddit

4 yorum

  1. Yaşamkafe Dedi ki,

    Sağol arkadaşım ilk fırsata birşeyler karalarız...
    Bu arada seninde zengin ve kaliteli yazılım zevklerin var,tebrikler..:)

    9 Mayıs 2009 13:38

     
  2. Yasin Dedi ki,

    Saol hakan-can... Genelde herkesin kullandığı yazılımları bende kullanıyorum çok farklı bir şey yok bende:D

    9 Mayıs 2009 13:41

     
  3. Fikrin Ne? Dedi ki,

    heyttt be bende geldım mimlenmeye cok tesekkur ederım degerlı dostum su anda cıkmam lazım ancak aksama mımlenmeye devam:):) i love tamblog:):)

    9 Mayıs 2009 14:24

     
  4. Yasin Dedi ki,

    ne zaman istersen karalyabilirsin bir şeyler.. Hatta karalamasan da olur tamamen özgürsün:))
    I love you too :D:D:D

    9 Mayıs 2009 15:01

     

Yorum Gönder

Son Yazılar

Son Yorumlar

Translate

İzleyiciler