Yaratıcı El Çizimi Sosyal İkon Setleri

Gönderen Yasin 12 Haziran 2009 Cuma

Sosyal ağ siteleri blogunuzun ziyaretçi sayısını arttırmaya yardımcı olurken, sitenizin pr değerinin artmasına da yardımcı olur. Blogunuza sosyal ağ sitelerinden ziyaretçi çekebilmeniz için varolan ziyaretçilerinize sitenizi sosyal ağ ikonları sayesinde tanıtmasını ve yazılarınızı paylaşmasını sağlayabilirsiniz. Facebook, Digg, Twitter,Stumbleupon, Friendfeed ve daha fazlası aşağıdaki el çizimi sosyal ağ ikon paketlerinin içinde mevcut. Temanızı görsel açıdan zenginleştirirken, blogunuza da ziyaretçi çekmek hiç kötü bir fikir değil.
İşte ücretsiz kullanabileceğiniz ikonlar:

1.Facebook,PayPal, Skype, Sphinn, Twitter, Vimeo, Yahoo, Feedburner, Flickr, FriendFeed, Furl, Gmail, Google ve daha fazla ikon bu paketin içinde. 4 farklı boyutu mevcut.



2. Wordpress, Youtube, LastFM, RSS, Blogger, GMail, Reddit, StumbleUpon,Blip.fm, Digg, Facebook, Firefox, Flickr, Meneame, Myspace, Technorati, Twitter, Vimeo ikonlarını barındırıyor. 4 farklı boyut paketin içinde mevcuttur. El çizimi tadında:)İNDİRME SAYFASINA GİT...

3. Karalama ikonları... İkonlar gerçekten bir kağıdın üzerine çizilip bilgisayara aktarılmıştır. Her ikon .jpg formatındadır. İkonlar mükemmel kontrasta sahipler. İkonların 2 boyu mevcuttur.

Yazıyı İmle
Digg Technorati Stumble This Twitthis Del.icio.us Furl Reddit

2 yorum

  1. mit Dedi ki,

    Çok güzel görünüyorlar gerekten de. Teşekkürler

    12 Haziran 2009 09:05

     
  2. Yasin Dedi ki,

    blogunuzda bana yer ayır ayırdığınız için teşkkürler...

    12 Haziran 2009 17:58

     

Yorum Gönder

Son Yazılar

Son Yorumlar

Translate

İzleyiciler